AllEarsFestivalforimprovisedmusic
MUNCHOsloNorway13-15January2023
Elin Már Øyen Vister

DJ Elin Már (NO)

Saturday 14. January

Elin Már Øyen Vister aka Dj Sunshine (Elin Már) / DJ Puffin / DJ Skjegglav

Som helst ikke bruker pronomen, men om det skal brukes foretrekker hen, er en av 90tallets pionerer innen klubbmusikk og og var med å bygge opp jungle/d´n`b-scenen i landet. Elin Már hadde allerede som nitten-åring eget DJ program på Radio Nova (Baby's Got Wax), som hen etterhvert spilte inn i London på DAT og sendte tilbake til Oslo. I London spilte Sunshine blant annet på Blue Note og hadde eget program på piratradio, samt en av de første nettbaserte radiostasjonene. Dj Sunshine hadde dessuten sitt eget musikkprogram på NRK P3 fra 2003 til 2006.

Som Dj Sunshine står Elin Már sammen med DJ Malin bak de legendarisk klubbkonseptene "Ladies at Work" og seinere "Frie Former" på Blå i Oslo - en av landets mest besøkte klubber på 2000 tallet. Seinere utvikla Elin Már konseptet Sunshine Sound System som inkluderte dans, VJ´s og live musikk.

Sunshine har spilt land og strand rundt, og gjestet klubbkvelder ute i den store verden. I 2009 flyttet Elin Már til Nord-Norge/Sábmeørst til Kjerringøy og etterhvert til Røst, hvor hen har fokusert på kunst og komposisjon. Siden har hen lyttet til nedgangen i sjøfuglbestanden her til lands gjennom det pågående kunstprosjektet "Soundscape Røst" og jobber som komponist/kunstner/jordbeskytter og reiser grønnest mulig.

Elin Már vil spille et eksperimentelt DJ sett med skeivt fokus inspirert av årets booking og egen lydbank av fieldrecordings og merkelig musikk